O nama

 

Ekoplant d.o.o. je firma osnovana 2010. godine sa osnovnim ciljem da na tržištu Republike Srbije zastupa rusku kompaniju NEST M i radi na promociji proizvoda ove kompanije i njihovom uvođenju u poljoprivrednu praksu u Srbiji i okolnim zemljama.
 

O PREPARATIMA KOMPANIJE NEST M

Proizvodi Ruske kompanije NEST M jedinstveni su u svetu. To su biostimulatori EPIN EKSTRA®, CIRKON® i DOMOCVET® i folijarna đubriva FEROVIT®, CITOVIT®, SILIPLANT UNIVERZALNI® i EKOFUS®.Biostimulatori sadrže čiste biostimulativne supstance i to EPIN EKSTRA® specifične biljne hormone iz grupe brasinosteroida 24 brasinolid, a CIRKON® i DOMOCVET® mešavinu hidroksikoričnih kiselina (kafeične, hlorogene i cihorične). Uloga ovih biostimulatora je posebno važna kada vladaju nepovoljni uslovi prirodnog stresa i stresa izazvanog ljudskim aktivnostima - biljke tretirane biostimulatorima intenziviraju rad svog imunog sistema, što poboljšava rast i razvoj i smanjuje stres. Takođe, biostimulatori poboljšavaju procese cvetanja i oplodnje, sinteze ulja, šećera, proteina, etarskih ulja, vitamina i druge procese koji su važni za prinos i kvalitet proizvoda. Specifična, visokokvalitetna helatna đubriva FEROVIT®, CITOVIT® i SILIPLANT UNIVERZALNI ® i EKOFUS® su iz iste „prirodne“ linije pa ih biljka u potpunosti usvaja, a u kombinaciji sa biostimulatorima daju dobitnu kombinaciju za proizvodnju.

Biostimulatori i folijarna đubriva se mogu koristiti samostalno i u kombinaciji sa pesticidima.Njihovom primenom se optimizuje primena pesticida što je jedan od izazva savremene poljoprivrede. Zato smo, na obostrano zadovoljstvo, i u Srbiji i u okolnim zemljama naše snage udružili sa najboljim kompanijama koje se bave proizvodnjom i prodajom pesticida, pa su naši distributeri u Srbiji kompanija Galenika Fitofarmacija iz Zemuna, u Makedoniji kompanija Hemomak Pesticidi iz Velesa, u Crnoj Gori kompanija Zeleni Vrtovi iz Podgorice, u Republici Srpskoj komapanija Golić Trade iz Gradiške i u Sloveniji kompanija Metrob iz Celja. Naša matična kompanija NEST M, naši partneri i mi iz kompanije EKOPLANT, radimo na tome da nađemo najbolju tehnologiju za naše proizvode i uvedemo ih u savremenu poljoprivrednu proizvodnju. U Rusiji su naši preparati u primeni preko 20 godina i o njihovom kvalitetu govore mnogobrojna najznačajnija priznanja za kvalitet i masovna primena. U proteklih pet vegetacionih sezona na našem tržištu (i tržištu susednih zemalja) u kojima su se smenjivali nebrojeni stresni periodi naši proizvodi su dokazali svoju snagu i kvalitet.

Naš novi slogan JEDNOSTAVNO PRIRODNO je izraz želje da skrenemo pažnju da je budućnost u obaveznom uključivanju ovakvih proizvoda u biljnu proizvodnju, jer koristeći njihovu prirodnu snagu ne povređujemo biljke i prirodu, a ako su biljke zdrave daće viši prinos i bolji kvalitet. U preporukama za primenu smo na nov način - preko grafika intenziteta stresa, prikazali stresne situacije koje prate biljnu proizvodnju u uslovima normalnog “redovnog” stresa , kao i preporuke za primenu naših biostimulatora I đubriva, samostalno ili u kombinacijama sa pesticidima. Nadamo se da će vam se ovakav način prikazivanja dopasti i da će vam koristiti.


Molimo vas da nam se obratite za sve što vas interesuje vezano za :


direktor
dr Dragana Marisavljević

 

 


Primena preparata

Kalendar

Prelistajte godišnji kalendar primene preparata kako bi ste videli u kom mesecu i kako ih primeniti...

Foto album korisnika

Pogledajte naše fotografije iz njiva, voćnjaka, plantaža, plastenika...

Pogledajte iskustva

Pročitajte kakva su iskustva u primeni naših preparata...

Proizvođač

  • NEST M
  • NNPP Nest-M, Moskva Rusija

Distributeri

EkoPlant promo video

Pogledajte naše video priloge, i pratite oficijalni youtube kanal EkoPlant Serbia.